Kadir Polatçı

Kadir Polatçı

Kadir Polatçı
Oyuncu

Doğum Tarihi: 30.9.1988

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Aslen Sivaslıdır ve aynı zamanda millî güreşçidir. 2014 yılında Star TV'de yayınlanan Kardeş Payı dizisinde canlandırdığı Deniz karakteriyle tanınmış ve sevilmiştir. Polatçı Arka Sokaklar, Aşkın Zamanı ve Arka Sıradakiler dizilerinde de başarıyla rol almıştır.

Filmografi

2018 Yol Arkadaşım 2
2016 Küçük Esnaf

Televizyon

2018 Arka Sokaklar
2017 İstanbullu Gelin
2014 Kardeş Payı
2011 Arka Sıradakiler

Görev Aldığı Yapımlar

Kadir Polatçı Fotoğrafları

Portreler