Kamil Aydın

Kamil Aydın

Kamil Aydın
Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1969

Doğum Yeri: Türkiye

Türk yönetmen.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro, Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü mezunudur. Birçok film ve reklamda yönetmenlik yapmıştır. Kutsal Damacana (2007) Aynadaki Düşman (2009) ve Yunus Emre (2015-2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı
2017 Şaşkınlar Çetesi
2015 Hannas: Karanlıkta Saklanan
2010 Herkes mi Aldatır?
2007 Kutsal Damacana

Televizyon

2019 Mehmetçik Kut'ül Amare
2016 Yunus Emre Aşkın Yolculuğu
2016 Eksiporter (TV Filmi)
2009 M.A.T.
2009 Ayndaki Düşman

Görev Aldığı Yapımlar

Kamil Aydın Fotoğrafları

Kamil Aydın Haberleri

Portreler