Kamil Çetin

Kamil Çetin

Kamil Çetin
Görüntü Yönetmeni, Yönetmen

Doğum Tarihi: 19.3.1972

Doğum Yeri: Bolu, Türkiye

Türk görüntü yönetmeni, yönetmen ve yapımcı.

Birçok reklam filminin yönetmenliğini üstlenen Kamil Çetin, “Fosforlu Cevriye”, “Artık Sevmeyeceğim”, “Komser Şekspir”, “Romantik”, “Kağıt”, “Kolpaçino: Bomba” gibi yapımlar görüntü yönetmeni olarak görev aldı. Oğlum Bak Git, Çılgın Dersane 3, Çılgın Dersane 4: Ada, Ketenpere gibi yapımların ise yönetmenliğini üstlenen Kamil Çetin ayrıca; Youtube kanalı üzerinden 5 milyonu aşkın takipçiye ulaşan Enes Batur'un başrolünü üstlendiği, zengin kadrosunda Bekir Aksoy, Ceyda Düvenci, Ceyhun Yılmaz, Kerem Fırtına'nın yanı sıra birçok Youtube fenomeninin yer aldığı 'Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?' filminin yönetmenliğini de yapmıştır.

Filmografi

2018 Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?
2018 Cumali Ceber 2
2017 Organik Aşk
2017 Ketenpere
2014 Çılgın Dersane 4 - Ada
2014 Çılgın Dersane 3
2012 Oğlum Bak Git

Televizyon

2016 Kalbimdeki Yabancı
2015 Sebra Malan
2007 Zıt Kardeşler

Yapımcı Olarak

2012 Muck (TV Dizisi)

Görüntü Yönetmeni Olarak

2011 Kolpaçino: Bomba
2009 Yankee Go Home
2008 Kağıt
2004 Cumhurbaşkanı Öteki Türkiye'de
2003 Ömerçip
2002 Romantik
2000 Komser Şekspir
2000 Halk Çocuğu
2000 Ağaçlar Ayakta Ölür

Televizyon

2008 Limon Ağacı
2007 Mahşer
2006 Ah Polis Olsam
2000 Ağlayan Kadın (TV Filmi)
2000 Artık Sevmeyeceğim (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Kamil Çetin Fotoğrafları

Kamil Çetin Haberleri

Portreler


Vizyondakiler