Karel Gürtekin

Karel Gürtekin

Karel Gürtekin
Oyuncu

Doğum Tarihi: 4.3.1994

Doğum Yeri: Mersin, Türkiye

Türk sunucu ve oyuncu.

Tam adı Sinem Karel Gürtekin'dir. Nişantaşı Üniversitesi Medya Bölümü'nden mezun olmuştur. Oyunculuk yapmadan önce bazı özel kanallarda sunuculuk yapmıştır. İlk kez 2011 yılında yayınlanan Yalan Dünya dizisiyle oyunculuk yapmaya başlamıştır. Hemen arkasından Mayıs Kraliçesi ve Kanatsız Kuşlar dizilerinde de başarıyla yer almıştır.

Filmografi

2019 Ali

Televizyon

2017 Kanatsız Kuşlar
2015 Mayıs Kraliçesi
2011 Yalan Dünya

Görev Aldığı Yapımlar

  • Ali, 2019, Oyuncu

Karel Gürtekin Fotoğrafları

Karel Gürtekin Haberleri