Karey Kirkpatrick

Karey Kirkpatrick

Karey Kirkpatrick
Senarist, Uyarlama, Yönetmen

Doğum Tarihi: 7.12.1964

Doğum Yeri: Louisiana, ABD

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Yönettiği yapımlar arasında James and the Giant Peach, Chicken Run, The Spiderwick Chronicles, Charlotte's Web ve The Hitchhiker's Guide to the Galaxy filmlerini sayabiliriz.

Filmografi

Yönetmen Olarak

2018 Küçük Ayak
2009 Imagine That
2006 Orman Çetesi

Yapımcı Olarak

2018 Küçük Ayak
2008 Spiderwick Günceleri
2007 Flakes

Senarist Olarak

2018 Küçük Ayak
2013 Şirinler 2
2008 Spiderwick Günceleri
2007 Flakes
2006 Charlotte's Web
2006 Orman Çetesi
2005 Bir Otostopçunun Galaksi Rehberi
2000 The Little Vampire
2000 Tavuklar Firarda
2000 El Dorado Yolu
1997 Honey, We Shrunk Ourselves! (Video)
1996 Dev Şeftali
1990 The Rescuers Down Under

Televizyon

2018 Pinky Malinky
2018 Sky Rat
1995 Timon ve Pumbaa

Oyuncu Olarak

2010 Aşırıcılar

Görev Aldığı Yapımlar

Karey Kirkpatrick Fotoğrafları

Karey Kirkpatrick Haberleri

Portreler