Karim Aïnouz

Karim Aïnouz

Karim Aïnouz
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 17.1.1966

Doğum Yeri: Fortaleza, Brezilya

Brezilyalı senarist, yapımcı ve yönetmen.

Praia do Futuro (2014), O Sol na Cabeça (2018) ve Görünmez Yaşam (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 Neon River
2021 Algerian by Accident
2020 Nardjes A. 2019 (Belgesel)
2019 30/30 Vision: 3 Decades of Strand Releasing
2019 Görünmez Yaşam
2018 O Sol na Cabeça
2018 Zentralflughafen THF (Belgesel)
2014 Domingo (Kısa Belgesel)
2014 Domingo (Kısa Film)
2014 Short Plays
2014 Praia do Futuro
2014 Cathedrals of Culture (Belgesel)
2013 Venice 70: Future Reloaded (Belgesel)
2011 Sunny Lane (Kısa Belgesel)
2011 O Abismo Prateado
2009 Viajo Porque Preciso, Volto Porque te Amo
2006 O Céu de Suely
2004 Sertão de Acrílico Azul Piscina (Kısa Film)
2002 Madame Satã
1996 Paixao Nacional (Kısa Film)
1993 Seams (Kısa Film)
1992 O Presco (Kısa Film)

Televizyon

2015 Diego Velázquez ou le réalisme sauvage (Belgesel Film)
2010 Alice: Um Especial em Duas Partes (Mini Dizi)
2008 Alice

Yapımcı

2018 After the Party (Kısa Film)
2007 Tá (Kısa Film)
2005 Cinema, Aspirinas e Urubus
1993 Seams (Kısa Film)

Televizyon

2008 Alice

Senaryo

2021 Neon River
2021 Algerian by Accident
2019 Görünmez Yaşam
2018 O Sol na Cabeça
2014 Praia do Futuro
2014 Cathedrals of Culture (Belgesel)
2011 Sunny Lane (Kısa Belgesel)
2009 Viajo Porque Preciso, Volto Porque te Amo
2006 O Céu de Suely
2005 Cinema, Aspirinas e Urubus
2005 Cidade Baixa
2002 Madame Satã
2001 Güneşin Ardında
1996 Hiç Habitat Felicitas (Kısa Film)
1993 Seams (Kısa Film)
1992 O Presco (Kısa Film)

Televizyon

2015 Diego Velázquez ou le réalisme sauvage (Belgesel Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Karim Aïnouz Fotoğrafları

Karim Aïnouz Haberleri