Karim Leklou

Karim Leklou

Karim Leklou
Oyuncu

Doğum Tarihi: 20.6.1982

Doğum Yeri: Sevr, Fransa

Fransız oyuncu.

Yeraltı Peygamberi (2009), Coup de chaud (2015) ve Marseille la nuit (2012) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Le monde est à toi
2018 Joueurs
2017 Kalbini Görebilmek
2016 Dört Kadın Bir Hayat
2016 Kesişen Hayatlar
2016 Toril
2016 Voir du pays
2015 Coup de chaud
2015 Les anarchistes
2015 Sous X
2014 Bébé tigre
2013 Ce qui nous échappe (Kısa Film)
2013 Pour ton bien (Kısa Film)
2013 Grand Central
2013 Suzanne
2013 11.6
2012 Marseille la nuit (Kısa Film)
2012 La fleur de l'âge
2011 Scène de vestiaire (Kısa Film)
2011 La source des femmes
2011 Les géants
2011 Özgür Adamlar
2010 Sans queue ni tête
2010 Aşkın Halleri
2009 Yeraltı Peygamberi
2009 Commis d'office

Televizyon

2018 Hippocrate
2015 The Last Panthers (Mini Dizi)
2012 L'affaire Gordji, histoire d'une cohabitation (TV Filmi)
2011 1, 2, 3, voleurs (TV Filmi)
2011 Tata Bakhta (TV Filmi)
2009 Reporters

Görev Aldığı Yapımlar

Karim Leklou Fotoğrafları

Karim Leklou Haberleri

Portreler