Karin Viard

Karin Viard

Karin Viard
Oyuncu

Doğum Tarihi: 24.1.1966

Doğum Yeri: Rouen, Fransa

Fransız aktris. 

Tam adı Karin Michèle Viard'dır. Polis (2011), Şarküteri (1991) ve Paris (2008) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Voyez comme on danse
2018 Les chatouilles
2018 Bécassine!
2017 Jalouse
2016 Les visiteurs: La révolution
2016 Le locataire
2015 Vingt et une nuits avec Pattie
2015 Lolo
2015 Le grand partage
2015 Belles familles
2014 Week-ends
2014 On a failli être amies
2014 Hayatımın Şarkısı
2013 Lulu femme nue
2013 Des gens qui s'embrassent
2013 Aşk En Kusursuz Cinayettir
2012 Parlez-moi de vous
2011 Polis
2011 Gökten Bir Uydu Düştü
2011 Acı Tatlı Tesadüfler
2010 Rien à déclarer
2010 Les invités de mon père
2010 Kadın İsterse
2009 Les derniers jours du monde
2009 Le code a changé
2009 Le bal des actrices
2008 Baby Blues
2008 Paris
2008 Les randonneurs à Saint-Tropez
2007 La vérité ou presque
2007 La tête de maman
2007 La face cachée
2006 Les ambitieux
2005 Ölümcül Çözüm
2005 Les enfants
2005 L'enfer
2004 Le rôle de sa vie
2004 L'ex-femme de ma vie
2004 Je suis un assassin
2003 France Boutique
2002 Mes copines (Kısa Film)
2002 Embrassez qui vous voudrez
2001 Un jeu d'enfants
2001 Reines d'un jour
2001 L'emploi du temps
2000 La parenthèse enchantée
1999 Mes amis
1999 La nouvelle Ève
1999 Haut les coeurs!
1999 Aşkın Büyüsü
1997 Rouen, cinq minutes d'arrêt (Kısa Film)
1997 Où tu vas (Kısa Film)
1997 Les randonneurs
1997 Je ne vois pas ce qu'on me trouve
1996 Une visite (Kısa Film)
1996 Le journal du séducteur
1996 Fourbi
1996 Aşk Kurbanları
1995 Une journée entière sans mentir (Kısa Film)
1995 Protesto
1995 Fast
1995 Adultère, mode d'emploi
1994 Le fils préféré
1994 Emmène-moi
1994 Ayrılık
1993 Zone bleue (Kısa Film)
1993 Elles étaient trois (Kısa Film)
1993 La nage indienne
1993 Ce que femme veut...
1992 Riens du tout
1992 Max & Jeremie
1991 25 décembre 58, 10h36 (Kısa Film)
1991 Şarküteri
1990 La mort d'une vache (Kısa Film)
1990 Danielle Teyze
1986 La goula (Kısa Film)
1986 L'amour en marche (Kısa Film)

Televizyon

2013 Le débarquement
2012 Yann Piat, chronique d'un assassinat (TV Filmi)
1993 Rhésus Roméo (TV Filmi)
1992 Maigret
1992 Urgence d'aimer (TV Filmi)
1991 Strangers dans la nuit (TV Filmi)
1991 Les gens ne sont pas forcément ignobles (TV Filmi)
1991 L'amant de ma soeur (TV Filmi)
1989 Les enquêtes du commissaire Maigret

Görev Aldığı Yapımlar

Karin Viard Fotoğrafları

Karin Viard Haberleri