Karl Markovics

Karl Markovics

Karl Markovics
Oyuncu

Doğum Tarihi: 29.8.1963

Doğum Yeri: Viyana, Avusturya

Avusturyalı oyuncu.

Kalpazanlar (2007), Atmen (2011), Büyük Budapeşte Oteli (2014) ve Superwelt (2015) filmleriyle tanınmıştır. Stephanie Taussig'le evlidir ve iki çocuk sahibidir.

Filmografi

2019 Resistance
2019 Wie ich lernte, bei mir selbst Kind zu sein
2018 The Dark
2018 Murer: Anatomie eines Prozesses
2018 Das Wunder von Wörgl
2018 A Rose in Winter
2017 Bir Dönemin Sonu
2016 Lída Baarová
2016 Kongens nei
2016 Agustosta Sis
2015 Tayna snezhnoy korolevy
2015 Ich und Kaminski
2015 Hiszpanka
2014 Büyük Budapeşte Oteli
2012 Süskind
2012 Eastalgia
2012 Die Vermessung der Welt
2011 Kimliksiz
2011 Black Brown White
2010 Nanga Parbat
2010 Mahler auf der Couch
2010 Kral Henry
2010 Die verrückte Welt der Ute Bock (Documentary)
2009 Mazie laupitaji
2009 Hexe Lilli: Der Drache und das magische Buch
2009 Deutschland 09 - 13 kurze Filme zur Lage der Nation
2007 Kalpazanlar
2001 Showdown (Kısa Film)
2001 All the Queen's Men
2000 Komm, süsser Tod
1999 Wanted
1999 Late Show
1999 Geboren in Absurdistan
1999 Alles Bob!
1998 Hinterholz 8
1998 Drei Herren
1998 Der Strand von Trouville
1997 Qualtingers Wien
1995 Halbe Welt
1995 Auf Teufel komm raus
1993 Muttertag
1993 Indien
1991 Hund und Katz
1990 Himmel oder Wienerstadt (Kısa Film)

Televizyon

2018 Beat
2018 Der Geldmacher - Das Experiment des Michael Unterguggenberger (Belgesel Film)
2017 Babylon Berlin
2017 Maria Theresia (Mini Dizi)
2016 Polizeiruf 110
2013 Mord in den Dünen (TV Filmi)
2010 Kennedys Hirn (TV Filmi)
2009 Lutter
2008 Die Gustloff (TV Filmi)
2008 Daniel Käfer - Die Schattenuhr (TV Filmi)
2007 Mein Nestroy (TV Filmi)
2007 Franz Fuchs - Ein Patriot (TV Filmi)
2006 Trautmann
2006 Die ProSieben Märchenstunde
2006 Kronprinz Rudolf (TV Filmi)
2005 Wolffs Revier
2005 Vier Frauen und ein Todesfall
2005 Mein Mörder (TV Filmi)
2005 Die Schrift des Freundes (TV Filmi)
2005 Daniel Käfer - Die Villen der Frau Hürsch (TV Filmi)
2004 Kommissarin Lucas
2004 Zuckeroma (TV Filmi)
2004 Familie auf Bestellung (TV Filmi)
2003 Dinner for Two (TV Filmi)
2003 Annas Heimkehr (TV Filmi)
2002 MA 2412
2002 Edel & Starck
2002 Die Wasserfälle von Slunj (TV Filmi)
2002 1809 Andreas Hofer - Die Freiheit des Adlers (TV Filmi)
2001 Love Letters - Liebe per Nachnahme (TV Filmi)
2001 Blumen für Polt (TV Filmi)
2000 SOKO München
2000 Lumpazivagabundus (TV Filmi)
2000 Hirnschal gegen Hitler (TV Filmi)
1999 Sturmzeit
1999 Die blaue Kanone (TV Filmi)
1999 Das Callgirl (TV Filmi)
1998 Und alles wegen Mama (TV Filmi)
1997 Stockinger
1997 Kreuzfeuer (TV Filmi)
1997 Die Straße nach Istanbul (TV Filmi)
1997 Crazy Moon (TV Filmi)
1996 Komiser Rex
1996 Olivia - Ein Kinderschicksal bewegt die Welt (TV Filmi)

Yönetmen

2019 Nobadi
2015 Superwelt 
2011 Atmen

Senaryo

2019 Nobadi
2015 Superwelt 
2011 Atmen

Görev Aldığı Yapımlar

Karl Markovics Fotoğrafları

Karl Markovics Haberleri