Karra Elejalde

Karra Elejalde

Karra Elejalde
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 10.10.1960

Doğum Yeri: País Vasco, İspanya

İspanyol oyuncu, senarist ve yönetmen.

Tam adı Carlos Elejalde Garay'dır. Suç Zamanı (2007), La madre muerta (1993) ve Yağmuru Bile (2010) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Bajocero
2019 Mientras dure la guerra
2019 Küçük İsviçre
2017 Que baje Dios y lo vea
2017 Operación Concha
2017 La higuera de los bastardos
2016 Rumbos
2016 Embarazados
2016 1898. Los últimos de Filipinas
2016 100 metros
2015 Rey Gitano
2015 Ocho apellidos catalanes
2015 El vidente (Kısa Film)
2014 Ocho apellidos vascos
2014 Mortadelo y Filemón contra Jimmy el Cachondo (Seslendirme)
2014 El casco de Júpiter (Kısa Film)
2014 A esmorga
2013 Loco con ballesta (Kısa Film)
2012 Miel de naranjas
2012 La troupe (Video)
2012 İstilacı
2011 Un mal golpe (Kısa Film)
2010 Yağmuru Bile
2010 El idioma imposible
2010 El excesivo consumo de estrógenos de Ludovico Graham (Kısa Film)
2010 Biutiful
2008 Íntimos y extraños. 3 historias y 1/2
2007 Suç Zamanı
2007 Le protecteur (Kısa Film)
2006 V (el cortometraje) (Kısa Film)
2006 Locos por el sexo
2005 El calentito
2004 Torapia
2002 Nos miran
2002 El rey de la granja
2002 A Selva
2001 Visionarios
2001 Marujas asesinas
2001 Lázaro de Tormes
2001 Carne de gallina
2000 Año Mariano
1999 Un dulce olor a muerte
1999 Novios
1999 Los sin nombre
1997 La pistola de mi hermano
1997 Airbag
1996 Tierra
1996 Robo en el cine Capitol (Kısa Film)
1996 El dedo en la llaga
1996 Corsarios del chip
1996 Best Seller (El Premio)
1995 Rus bebeği
1995 Pásala! (Kısa Film)
1995 Entre rojas
1995 Adão e Eva
1995 Salto al vacío
1994 La leyenda de un hombre malo (Kısa Film)
1994 Enciende mi pasión
1994 Días contados
1993 La madre muerta
1993 La ardilla roja
1993 Kika
1993 Acción mutante
1992 Vacas
1991 Alas de mariposa
1990 Sauna
1987 A los cuatro vientos

Televizyon

2018 Asesinato en el Hormiguero Express (Kısa Film)
2018 El día de mañana
2016 Chiringuito de Pepe
2008 El síndrome de Ulises
1995 Pepa y Pepe
1994 Terranova
1991 Bertan Zoro
1989 Pájaro en una tormenta

Yönetmen

2004 Torapia
2000 Año Mariano

Senaryo

2004 Torapia
2000 Año Mariano
1999 The Raven... Nevermore (Kısa Film)
1997 Airbag

Görev Aldığı Yapımlar

Karra Elejalde Fotoğrafları

Karra Elejalde Haberleri