Karsten Kiilerich

Karsten Kiilerich

Karsten Kiilerich
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 21.1.1955

Doğum Yeri: Slagelse, Danimarka

Danimarkalı Seslendirme sanatçısı, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Çirkin Ördek Yavrusu ile Farecik (2006), Kaptan Cingöz Macera Peşinde (2015) ve Når livet går sin vej (1997) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2018 Uçan Halı ve Kayıp Elmas
2017 The Little Vampire 3D
2015 Kaptan Cingöz Macera Peşinde
2006 Çirkin Ördek Yavrusu ile Farecik
2003 Little Wolf's Book of Badness (Kısa Film)
1997 Når livet går sin vej (Kısa Film)

Televizyon

2015 Bibi und Tina
2012 Bibi Blocksberg
2012 Albert Åberg (Kısa Film)
2008 Kikker & Vriendjes
2006 The Ugly Duckling and Me!
1999 Mumble Bumble
1999 Benjamin Blümchen
1997 Rasmus Klump
1987 Baby Quark

Yapımcı

2008 Rejsen til Saturn
1999 Run of the Mill (Kısa Film)

Senaryo

2018 Uçan Halı ve Kayıp Elmas
2015 Kaptan Cingöz Macera Peşinde
2006 Çirkin Ördek Yavrusu ile Farecik
2004 Terkel i knibe
2000 İmdat Ben Bir Balığım

Televizyon

2006 The Ugly Duckling and Me!
1999 Mumble Bumble

Seslendirme

2008 Rejsen til Saturn
1993 Jungledyret

Görev Aldığı Yapımlar

Karsten Kiilerich Fotoğrafları

Karsten Kiilerich Haberleri

Portreler