Kasia Adamik

Kasia Adamik

Kasia Adamik
Yönetmen

Doğum Tarihi: 28.12.1972

Doğum Yeri: Varşova, Polonya

Polonyalı yönetmen.

Laco Adamik ve Agnieszka Holland'ın kızlarıdır.

Filmografi

2017 Amok
2017 Pokot
2013 Jolanta
2010 Discover Chopin (Kısa Film - Ayrıca Senarist)
2009 Janosik. Prawdziwa historia
2008 Boisko bezdomnych
2002 Bark!

Televizyon

2014 Wataha
2013 Bez tajemnic
2011 Uklad Warszawski
2009 Naznaczony
2008 Pitbull
2007 King Roger (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

  • İz, Spoor, 2017, Yönetmen

Kasia Adamik Fotoğrafları

Kasia Adamik Haberleri