Kasia Smutniak

Kasia Smutniak

Kasia Smutniak
Oyuncu

Doğum Tarihi: 13.8.1979

Doğum Yeri: Pila, Polonya

Polonyalı oyuncu ve model.

Tam adı Katarzyna Anna Smutniak'tır. Babası Polonya Hava Kuvvetleri'nde görevli bir generaldi. Perfetti sconosciuti (2016), Paris'ten Sevgilerle (2010) ve Tutta colpa di Giuda (2009) filmleriyle tanınmıştır.

Modellik kariyerine 15 yaşında, Elite ajansının düzenlediği Look of the Year yarışmasında Polonya ikinicisi olduktan sonra başlamıştır. 16 yaşındayken pilotluk lisansını almıştır.

Oyuncu Pietro Taricone'le, Taricone'nin 19 Haziran 2010'da geçirdiği paraşüt kazası nedeniyle hayatını kaybetmesine kadar birlikte olmuşlardır. Smutniak ve Taricone'nun 2004 yılında doğan Sophie isimli bir kızları vardır. Smutniak şu sıralar yapımcı Domenico Procacci'yla hayatını paylaşmaktadır. Lehçe, Rusça, İngilizce ve İtalyanca'yı akıcı bir şekilde konuşmaktadır. Smutniak günümüzde İtalya'da yaşamakta, İtalyan modacı ve yönetmenlerle çalışmaktadır.

Filmografi

2020 The Voyage of Doctor Dolittle
2019 Dolce Fine Giornata
2018 La prima pietra
2018 La profezia dell'armadillo
2018 Il ragazzo più felice del mondo
2018 Loro 2
2018 Loro 1
2018 Made in Italy
2017 Kari & Koca
2017 Moby Dick (Kısa Film)
2016 Perfetti sconosciuti
2015 Maraviglioso Boccaccio
2014 Caserta Palace Dream (Kısa Film)
2014 Kemerlerinizi Baglayin
2013 Benvenuto Presidente!
2013 Tutti contro tutti
2012 Die vierte Macht
2010 La passione
2010 Scontro di civiltà per un ascensore a Piazza Vittorio
2010 Paris'ten sevgilerle
2009 Barbarossa
2009 Goal! III (Video)
2009 Tutta colpa di Giuda
2008 Carnera: The Walking Mountain
2008 Sessiz kaos
2007 Nelle tue mani
2004 13dici a tavola
2004 Ora e per sempre
2004 Radio West
2002 Haker
2000 Al momento giusto

Televizyon

2019 Devils
2015 Limbo (Kısa Film)
2013 In Treatment
2013 Buio
2013 Volare - La grande storia di Domenico Modugno (Kısa Film)
2008 Questa è la mia terra vent'anni dopo
2008 Il commissario De Luca (Mini Dizi)
2007 Rino Gaetano - Ma il cielo è sempre più blu (Kısa Film)
2007 Giuseppe Moscati: L'amore che guarisce (Kısa Film)
2006 Questa è la mia terra
2006 La moglie cinese (Mini Dizi)
2004 Ultimo 3 - L'infiltrato (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Kasia Smutniak Fotoğrafları

Kasia Smutniak Haberleri