Katariina Unt

Katariina Unt

Katariina Unt
Oyuncu

Doğum Tarihi: 6.12.1971

Doğum Yeri: Tallinn, Estonya

Estonyalı aktris.

Tam adı Katariina Lauk'tur. Annesi iç mimar Malle Lauk ve babası Tõnu Lauk'tur. Dört kardeşten en küçüğüdür. Çocukluğunun büyük bir kısmı Pärnu'da geçti. 1990'da Pärnu Hansa Ortaokulu'ndan mezun olduktan sonra 1994 yılında Estonya Müzik ve Tiyatro Dram Okulu'nda (şimdi Estonya Müzik ve Tiyatro Akademisi) Tallinn'de eğitimini tamamladı.

Filmografi

2017 Mehetapja/Süütu/Vari
2017 November
2016 Õnn tuleb magades
2016 Polaarpoiss
2011 Idioot
2011 Vahetus (Kısa Film)
2011 Kirjad Inglile
2009 Püha Tõnu kiusamine
2007 Sügisball
2006 Ruudi
2005 Generatio (Kısa Film)
2005 Obiecte pierdute
2003 Somnambuul
1997 Ma armastan sind (Kısa Film)
1996 Le violon de Rothschild
1994 Jüri Rumm

Televizyon

2012 Süvahavva
2005 Libahundi needus (TV Filmi)
1996 Odav spetsialist (TV Filmi)
1995 Õnne 13

Görev Aldığı Yapımlar

  • Kasım, November, 2017, Oyuncu

Katariina Unt Fotoğrafları

Portreler