Kate Burton

Kate Burton

Kate Burton
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.9.1957

Doğum Yeri: Cenevre, İsviçre

İsviçre asıllı Amerikalı aktris.

Filmografi

1983-Büyük Performans
1986-Küçük Çin'de Büyük Bela
1987-Spencer
1996-August
1996-Mistrial
1997-Ellen Foster
2000-Fırsatçılar
2002-Tehlikeli Tutkular
2002-Ölümcül Tutku
2002-Sadakatsiz
2003-Hayaletin Günlüğü
2005-Gizemli Kasaba
2005-Gitme
2006-SherryBaby
2008-Max Payne
2008-Appletown'ın Kralları
2009-Spooner
2009-The City of Your Final
2010-127 Saat
2010-Beni Unutma
2011-Criminal Minds: Suspect Behavior
2011-Grimm
2011-Puncture
2012-Liberal Arts
2012-Made in Jersey
2012-Revolution
2002-Veep
2012-Mariachi Gringo
2012-Skandal
2012-New York'ta 2 Gün
2014-Geriye Bakma
2014-Yalınayak
2015-Bleeding Heart
2016-İşkence Odası
2017-First Light

Görev Aldığı Yapımlar

Kate Burton Fotoğrafları

Kate Burton Haberleri

Portreler