Katelijne Damen

Katelijne Damen

Katelijne Damen
Oyuncu

Doğum Tarihi: 14.4.1960

Doğum Yeri: Mortsel, Belçika

Belçikalı aktris.

De Ridder (2013) ve S. (1998) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Kız
2018 Rosie & Moussa
2016 De Premier
2012 Offline
2011 Noordzee, Texas
2010 Terug weg (Kısa Film)
2009 Anvers (Kısa Film)
2007 Duffel (Kısa Film)
2003 Any Way the Wind Blows
2002 Gsm (Kısa Film)
2001 Maria (Kısa Film)
1999 Man van staal
1998 S.
1997 Bedtime Stories (Kısa Film)
1996 Ce sunt amorettes (Kısa Film)
1994 Aids-express (Kısa Film)

Televizyon

2017 Generatie B (Mini Dizi)
2015 De Ridder
2012 Code 37
2011 Dag Sinterklaas
2009 De smaak van De Keyser
2008 Witse
2006 Koning van de wereld (Mini Dizi)
2005 Flikken
2004 Rupel
2004 De vloek van Vlimovost
2003 Sedes & Belli
2002 Kijk eens op de doos
2001 W817
1999 Heterdaad
1997 Terug naar Oosterdonk (Mini Dizi)
1993 Moeder, waarom leven wij? (Mini Dizi)
1992 Op leven en dood
1991 Oog in oog
1991 Niemand mag dit weten (TV Filmi)
1989 Erop of eronder (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Katelijne Damen Fotoğrafları

Portreler