Kathryn Walker

Kathryn Walker

Kathryn Walker
Oyuncu

Doğum Tarihi: 9.01.1943

Doğum Yeri: Pensilvanya, ABD

Amerikalı tiyatro, televizyon ve film oyuncusu. 

1980'de ölümüne kadar 33 yaşındayken yazar Douglas Kenney'le uzun yıllar birlikte çalışmış ve 1985'ten 1995'e kadar şarkıcı James Taylor ile evli kalmıştır. Walker'ın, 2008 yılında A Stopover in Venice isimli bir romanı yayınlanmıştır.

Filmografi

1993 Emma and Elvis
1985 D.A.R.Y.L.
1981 Neighbors
1979 Rich Kids
1978 Mandy's Grandmother (Kısa Film)
1977 Slap Shot
1973 Blade

Televizyon

2006 Texas Ranch House
2004 Colonial House
2002 Frontier House
2000 Suddenly Susan
1990 Against the Law
1988 The Murder of Mary Phagan
1986 Mrs. Delafield Wants to Marry (TV Filmi)
1985 Private Sessions (TV Filmi)
1983 Special Bulletin (TV Filmi)
1982 American Playhouse
1981 A Whale for the Killing (TV Filmi)
1981 Family Reunion (TV Filmi)
1980 F.D.R.: The Last Year (TV Filmi)
1979 Too Far to Go (TV Filmi)
1979 3 by Cheever
1978 The Winds of Kitty Hawk (TV Filmi)
1976 Medical Center
1976 The Adams Chronicles
1975 Another World
1975 Beacon Hill
1974 All My Children
1973 Rx for the Defense (TV Filmi)
1973 The Thanksgiving Treasure (TV Filmi)
1972 Search for Tomorrow
1972 Look Homeward, Angel (TV Filmi)
1972 The House Without a Christmas Tree (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Kathryn Walker Fotoğrafları