Katie Aselton

Katie Aselton

Katie Aselton
Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.10.1978

Doğum Yeri: Maine, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Kathryn Anne Aselton'dır. American Academy of Dramatic Arts mezunudur. The Freebie (2010), Geçmişten Gelen (2015) ve Black Rock (2012) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Shrine
2020 Silk Road
2020 She Dies Tomorrow
2019 The Tomorrow Man
2019 The Devil Has a Name
2019 Synchronic
2019 Skandal
2019 Deep Murder
2018 Kitap Kulübü
2017 Fun Mom Dinner
2017 Baban Kim?
2017 Underwater (Kısa Film)
2018 Legion
2015 Sonsuzluk Ormanı
2015 Geçmişten Gelen
2012 Black Rock
2011 Treatment
2011 The Fickle (Kısa Film)
2011 Our Idiot Brother
2011 Anasının Kuzusu
2010 The Freebie
2010 Feed the Fish
2010 Cyrus
2009 Other People's Parties
2009 Easier with Practice
2005 The Puffy Chair
2005 The Intervention (Kısa Film)
2005 Geek Like Me (Kısa Film)
2004 Scrapple (Kısa Film)

Televizyon

2019 Veep
2018 Room 104
2017 Curb Your Enthusiasm
2017 Comrade Detective (Seslendirme)
2017 Casual
2017 Animals. (Seslendirme)
2016 Togetherness
2015 Weird Loners (Mini Dizi)
2015 The League
2014 Wedlock
2014 Revolution
2013 Newsreaders
2013 Burning Love
2010 Players
2009 The Office
2001 À poil!

Görev Aldığı Yapımlar

Katie Aselton Fotoğrafları

Portreler