Katie Burgess

Katie Burgess

Katie Burgess
Oyuncu

Doğum Yeri: ABD

ABD'li oyuncu.

Los Angeles Pepperdine Üniversitesi mezunudur. Agent Jade Black (2020), The Jurassic Games (2018) ve Gremlin (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Agenda 11
2021 The Sneak Over
2020 Agent Jade Black
2018 The Jurassic Games
2017 Gremlin
2015 Two Secrets (Kısa Film)
2014 Glimpse (Kısa Film)
2013 Self-Delusion and Other Obstacles
2011 The Lamp
2009 This Christmas (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Katie Burgess Fotoğrafları

Katie Burgess Haberleri