Katja Riemann

Katja Riemann

Katja Riemann
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.11.1963

Doğum Yeri: Weyhe-Kirchweyhe, Almanya

Alman aktris.

Anne ve babası öğretmen olan Riemann, Bremen yakınlarındaki Weyhe'de doğdu ve büyüdü. Lise bitiminde Hamburg'a gitti ve müzik ve tiyatro okudu. Peter Sattmann'la evlidir ve aktris Paula Riemann'ın annesidir.

Rosenstrasse (2003), Bandits (1997) ve Stadtgespräch (1995) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Goliath 96
2018 Subs
2017 High Society
2017 Fack ju Göhte 3
2017 Eski Kocam(ız)
2016 SMS für Dich
2016 Mängelexemplar
2015 Kahraman Miçolar
2015 Fak iu profule! 2
2015 Er ist wieder da
2015 Die abhandene Welt
2014 Ohne Dich
2014 Coming In
2013 Fak iu profule!
2012 Türkisch für Anfänger
2012 Das Wochenende
2012 Ausgerechnet Sibirien
2011 Die Relativitätstheorie der Liebe
2011 Der Verdingbub
2010 Das Leben ist zu lang
2008 Up! Up! To the Sky
2007 Shanghai Baby
2007 Kan ve Çikolata
2007 Ein fliehendes Pferd
2007 Conducatorul meu: Adevarul gol-golut despre Adolf Hitler
2006 Ich bin die Andere
2006 Bummm!
2004 Bibi Blocksberg si secretul bufnitelor albastre
2004 Bergkristall
2004 Agnes si fratii sai
2003 Rosenstrasse
2003 Hamlet_X
2002 Nachtmusik (Kısa Film)
2002 Bibi Blocksberg
2001 Girl
2001 Nobel
2001 Goebbels und Geduldig
2001 Drei Engel für Dr. No (Kısa Film)
2000 Desire
1999 Long Hello and Short Goodbye
1997 Idolii de altadata
1997 Die Apothekerin
1997 Bandits
1996 Nur aus Liebe
1995 Stadtgespräch
1995 Nur über meine Leiche
1995 Küß mich!
1994 Der bewegte Mann
1993 Ein Mann für jede Tonart
1993 Abgeschminkt!
1992 Die Distel
1989 Salz für das Leben (Kısa Film)
1988 Faust - Vom Himmel durch die Welt zur Hölle

Televizyon

2017 Tödliche Geheimnisse - Jagd in Kapstadt (TV Filmi)
2016 Tödliche Geheimnisse (TV Filmi)
2016 Emma nach Mitternacht - Frau Hölle (TV Filmi)
2016 Emma nach Mitternacht - Der Wolf und die sieben Geiseln (TV Filmi)
2016 Der Andere - eine Familiengeschichte (TV Filmi)
2015 Paare (Mini Dizi)
2015 Mon cher petit village (TV Filmi)
2015 Frauen (TV Filmi)
2014 Die Fahnderin (TV Filmi)
2013 Verratene Freunde (TV Filmi)
2013 Totenengel - Van Leeuwens zweiter Fall (TV Filmi)
2013 Kleine Schiffe (TV Filmi)
2012 Clarissas Geheimnis (TV Filmi)
2012 Baron Münchhausen (TV Filmi)
2011 Harika Dünya (TV Filmi)
2011 Die fremde Familie (TV Filmi)
2010 Die Grenze (TV Filmi)
2009 Vulkan (TV Filmi)
2009 Romeo und Jutta (TV Filmi)
2005 Küss mich, Hexe! (TV Filmi)
2005 Die Diebin & der General (TV Filmi)
2004 Wieder im Amt: Der Job seines Lebens 2 (TV Filmi)
2003 Der Job seines Lebens (TV Filmi)
1999 Verführt - Eine gefährliche Affäre (TV Filmi)
1999 Männer sind wie Schokolade (TV Filmi)
1999 Else - Geschichte einer leidenschaftlichen Frau (TV Filmi)
1999 Balzac: O viata sub semnul pasiunii (TV Filmi)
1998 Macht (TV Filmi)
1996 Hart to Hart: Till Death Do Us Hart (TV Filmi)
1996 Angst hat eine kalte Hand (TV Filmi)
1996 Deutschlandlied (Mini Dizi)
1994 Himmel und Hölle (TV Filmi)
1994 Das gläserne Haus (TV Filmi)
1993 Polizeiruf 110
1993 Durchreise (Mini Dizi)
1992 Regina auf den Stufen
1992 Andere Umstände (TV Filmi)
1991 Von Gewalt keine Rede (TV Filmi)
1990 Liebesgeschichten
1990 Dobrodruzství kriminalistiky
1989 Afaceri de familie
1988 Der Fahnder
1988 Sommer in Lesmona (TV Filmi)
1988 Die Bertinis (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Katja Riemann Fotoğrafları

Katja Riemann İle İlgili Haberler

Portreler


Vizyondakiler