Keegan Allen

Keegan Allen

Keegan Allen
Oyuncu

Doğum Tarihi: 22.07.1989

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Keegan Phillip Allen'dir. Sevimli Küçük Yalancılar (2010-2017), Big Time Rush (2009) ve Kanıt Peşinde (2000) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Follow Me
2019 Zeroville
2017 Actors Anonymous
2016 King Cobra
2016 Bitmeyen Kavga
2014 The Sound and the Fury
2013 Palo Alto
2013 Bukowski
2010 As a Last Resort (Kısa Film)
2002 Small Emergencies (Kısa Film)

Televizyon

2020 Walker
2019 What/If
2019 Rick and Morty (Seslendirme)
2017 Sevimli Küçük Yalancılar
2017 Major Crimes
2017 A Moving Romance (TV Filmi)
2016 Youthful Daze
2015 Young & Hungry
2014 The Hazing Secret (TV Filmi)
2013 I Hate My Teenage Daughter
2011 Kanıt Peşinde
2010 Big Time Rush
2007 Zoey 101

Görev Aldığı Yapımlar

Keegan Allen Fotoğrafları

Keegan Allen Haberleri