Keith Jardine

Keith Jardine

Keith Jardine
Oyuncu

Doğum Tarihi: 31.10.1975

Doğum Yeri: Montana, ABD

ABD'li dublör ve oyuncu.

Tam adı Keith Hector Jardine'dir. Allahsız (2017), Gizli Kusur (2014) ve Logan: Wolverine (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 The Z Team
2022 Surrounded
2021 Exodus
2021 Cop Shop
2020 Ashburn (Kısa Film)
2019 Running with the Devil
2019 The Kid
2018 Bird Box
2017 Logan: Wolverine
2017 L'exécuteur
2017 Korkusuzlar
2017 Busy Day (Kısa Film)
2017 Bethany
2017 An American in Texas
2016 Herkese Karşı
2016 Restoration
2015 Labirent: Alev Deneyleri
2015 The Return (Kısa Film)
2014 Stretch
2014 John Wick
2014 Gizli Kusur
2011 Özel Kuvvet
2011 Hepinizi Mıhlayacağım
2010 Unrivaled
2009 Tetikçi 2 - Yüksek Gerilim
2009 Oyuncu
2009 Death Warrior
2008 Beer for My Horses

Televizyon

2021 Walker
2020 The Rookie: le flic de Los Angeles
2020 Deputy
2019 The Punisher
2019 Perpetual Grace, LTD
2019 Los Angeles: Bad Girls
2019 L'arme fatale
2019 Kör Nokta
2019 Chambers
2018 Midnight, Texas
2018 Hawaii 5-0
2017 Utanmaz
2017 MacGyver
2017 Allahsız (Mini Dizi)
2016 Preacher
2016 Night Shift
2016 The Last Ship
2015 Une nuit en enfer
2012 Verdict (TV Filmi)
2012 Longmire
2012 Enter the Dojo
2010 Breaking Bad

Görev Aldığı Yapımlar

Keith Jardine Fotoğrafları

Keith Jardine Haberleri