Kelly Connaire

Kelly Connaire

Kelly Connaire
Oyuncu

Doğum Tarihi: 16.1.1997

Doğum Yeri: Minnesota, ABD

ABD'li aktris.

Minnesota'da doğdu. Yıllar süren oyunculuk eğitiminin ardından, kariyerini ilerletmek için Los Angeles, Kaliforniya'ya taşındı. Halen Los Angeles Center Stüdyoları'nda Film ve Televizyon Oyunculuğu (2019 Sınıfı) olarak Relativite Okuluna devam etmektedir. Ryuhei Kitamura'nın 'Downrange' filmindeki Jodi rolüyle tanınıyor. Bu film, 2017 Toronto Uluslararası Film Festivali Midnight Madness kategorisinde gösterildi.

Filmografi

2018 The Pyramid (Kısa Film)
2018 Joe Thomas Carter: Drunk With You Ft. Arif (Kısa Film)
2017 Eternalism (Kısa Film)
2017 Dehşet Yolu
2017 Freedom and Isolation (Kısa Film)
2017 The Christmas Party: An Adaptation of the Work By Anton Chekhov (Kısa Film)
2015 Yolun Sonu

Televizyon

2018 Happy Times Sketch Lab
2016 For Art's Sake (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Kelly Connaire Fotoğrafları

Kelly Connaire Haberleri

Portreler