Kelly Rohrbach

Kelly Rohrbach

Kelly Rohrbach
Oyuncu

Doğum Tarihi: 21.1.1990

Doğum Yeri: Connecticut, ABD

Amerikalı model ve aktris. 

Rohrbach, TV dizisi Two and a Half Men, The New Normal, Rizzoli & Isles, Broad City ve Rush'da küçük roller aldı.

Filmografi

2017 Baywatch
2016 Café Society
2016 Broad City (TV Dizisi)
2015 My Last Film (Kısa Film) 
2013 The PET Squad Files (TV Dizisi)
2015 Deadbeat (TV Dizisi)
2014 Love Is Relative (TV Filmi)
2014 Rush (TV Dizisi) 
2013 Rizzoli & Isles (TV Dizisi)
2013 Two and a Half Men (TV Dizisi)
2013 The New Normal (TV Dizisi)
2012 Wilt 

Görev Aldığı Yapımlar

Kelly Rohrbach Fotoğrafları

Kelly Rohrbach Haberleri

Portreler