Kelly Rohrbach

Kelly Rohrbach

Kelly Rohrbach
Oyuncu

Doğum Tarihi: 21.1.1990

Doğum Yeri: Connecticut, ABD

ABD'li model ve aktris. 

Rohrbach, TV dizisi Two and a Half Men, The New Normal, Rizzoli & Isles, Broad City ve Rush'da küçük roller aldı.

Filmografi

2019 New York'ta Yağmurlu Bir Gün
2017 Baywatch
2016 Café Society
2015 My Last Film (Kısa Film)
2012 Wilt 

Televizyon

2019 Yellowstone
2017 Angie Tribeca
2017 Love Advent (Mini Dizi)
2016 Broad City
2013 The PET Squad Files
2015 Deadbeat
2014 Love Is Relative (TV Filmi)
2014 Rush
2013 Rizzoli & Isles
2013 Two and a Half Men
2013 The New Normal

Görev Aldığı Yapımlar

Kelly Rohrbach Fotoğrafları

Kelly Rohrbach Haberleri

Portreler