Kelvin Harrison Jr.

Kelvin Harrison Jr.

Kelvin Harrison Jr.
Oyuncu

Doğum Tarihi: 23.7.1994

Doğum Yeri: Louisiana, ABD

ABD'li oyuncu.

Luce (2019), Monsters and Men (2018) ve Gece Gelen (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 The Photograph
2020 Covers
2019 The Wolf Hour
2019 Luce
2019 Gully
2019 Bolden
2019 Waves
2018 Suikastçi Topluluğu
2018 Monsters and Men
2018 Jinn
2018 Jeremiah Terminator LeRoy
2018 All Rise
2017 Savaştan Sonra
2017 Gece Gelen
2016 Hayley Kiyoko: One Bad Night (Kısa Film)
2016 Bir Ulusun Doğuşu
2015 Dancer and the Dame
2015 A Sort of Homecoming
2014 The Flight of the Bumblebee (Kısa Film)
2014 Deluge (Kısa Film)
2013 Uzay Oyunları
2013 12 Yıllık Esaret

Televizyon

2019 Godfather of Harlem
2017 Shots Fired
2017 Shepherd (TV Filmi)
2017 NCIS: New Orleans
2016 Underground
2016 Roots (Mini Dizi)
2016 Chicago P.D.
2017 StartUp
2015 Into the Badlands
2015 In the Bag

Yönetmen

2015 Behind Blue Eyes (Kısa Film)

Senaryo

2015 Behind Blue Eyes (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Kelvin Harrison Jr. Fotoğrafları

Kelvin Harrison Jr. Haberleri

Portreler