Kemal Uçar

Kemal Uçar

Kemal Uçar
Oyuncu

Doğum Tarihi: 29.3.1985

Doğum Yeri: Adana, Türkiye

Türk oyuncu. 

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümü mezunudur. Ayrıca Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Yüksek Lisans mezunudur.

Ezel ve Sen de Gitme dizilerinde yardımcı rolde oynadı. Ayrıca Yamak Ahmet adlı dizisinde başrol oyuncusu olmuştur. 2014 yılında Yedi Güzel Adam adlı dizide Nuri Pakdil karakterini canlandırmıştır. Tut Sözünü filminin senaryosunu yazmış ve kendi de bu filmde rol almıştır.

Filmografi

2019 Kapan
2018 Cin-i Ayet
2018 Kan Parası
2016 Bütün Saadetler Mümkündür
2016 Şimdi Aşk
2016 Hasret Bitti
2014 Tut Sözünü
2014 Aşk Oyunu
2012 Hükümet Kadın
2010 Çakallarla Dans
2010 Bahar Soğuk Geçecek (Kısa Film)

Televizyon

2018 Can Kırıkları
2017 Nerdesin Birader?
2016 Saklambaç (TV Filmi)
2016 Adı Yunus (TV Filmi)
2015 Çanakkale Yüzyıllık Mühür
2014 Yedi Güzel Adam
2014 Kardeş Payı
2013 Güzel Çirkin
2013 Görüş Günü Kadınları
2012 Yamak Ahmet
2011 Sen de Gitme
2010 Ezel
2008 Şehit'in Annesi (TV Filmi)
2008 Sınıf
2008 Gece Gündüz
2007 Arka Sokaklar
2005 Ne Seninle Ne Sensiz
2005 Hırsız Polis
2005 Beşinci Boyut

Senaryo

2014 Tut Sözünü

Görev Aldığı Yapımlar

Kemal Uçar Fotoğrafları

Kemal Uçar Haberleri