Ken Jeong

Ken Jeong

Ken Jeong
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 13.7.1969

Doğum Yeri: Detroit, ABD

Kore asıllı ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Kendrick Kang-Joh Jeong'dur. Asıl mesleği doktorluktur. 1986 yılında Walter Hines Page Lisesi'nden mezun olmuştur. Community (2009), Felekten Bir Gece (2009) ve Zor Kazanç (2013) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2020 Scoob (Seslendirme)
2019 Occupation Rainfall
2019 My Spy
2019 Boss Level
2019 Elsewhere
2019 Mucizeler Parkı (Seslendirme)
2018 Steve Aoki Feat. BTS: Waste It on Me (Kısa Video)
2018 Then Came You
2018 Goosebumps 2: Haunted Halloween
2018 Crazy Rich Asians
2017 Killing Hasselhoff
2016 Karlar Kralı Norm (Seslendirme)
2016 Laura Marano: Boombox (Kısa Film)
2016 Zor Biraderler 2
2015 Ktown Cowboys
2015 The Duff
2015 Advantageous
2014 Madakaskar Penguenleri (Seslendirme)
2014 Birds of Paradise (Video – Seslendirme)
2013 Turbo (Seslendirme)
2013 Çılgın Hırsız 2 (Seslendirme)
2013 Rapture-Palooza
2013 Felekten Bir Gece III
2013 Zor Kazanç
2011 Muppets
2011 Enrique Iglesias Feat. Pitbull & The WAV.s: I Like How It Feels (Kısa Video)
2011 Hayvan Bakıcısı
2011 Transformers: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Felekten Bir Gece Daha
2011 Vay Anam Vay: Babasının oğlu
2010 Biri Beni Isırdı
2010 How to Make Love to a Woman
2010 Çılgın Hırsız (Seslendirme)
2010 Tüylü Bela
2009 Arızalı Çiftler
2009 All About Steve
2009 İkinci El Araba Alınır Satılır
2009 Felekten Bir Gece
2008 Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Üşütük Kafalar
2008 Step Brothers
2007 Uncle P
2007 Kaza Kurşunu

Televizyon

2019 Simpson Ailesi (Seslendirme)
2019 Magnum P.I.
2019 The Kids Are Alright
2018 Bob's Burgers (Seslendirme)
2018 BoJack Horseman (Seslendirme)
2018 Justice League Action (Seslendirme)
2017 Justice League Action Shorts (Seslendirme)
2017 Dr. Ken
2017 A Christmas Story Live!
2016 Fresh Off the Boat
2016 Serious Music
2015 Robot Chicken (Seslendirme)
2015 Community
2015 Glee
2014 Turbo FAST (Seslendirme)
2014 Sullivan & Son
2014 Good Morning Today
2014 Cleveland Ateşi
2013 Kung Fu Panda: İhtişamın Efsanesi (Seslendirme)
2013 Maron
2013 Community: Miracle on Jeff's Street (TV Filmi – Seslendirme)
2013 Spy (TV Filmi)
2012 Burning Love
2012 Mary Shelley's Frankenhole
2012 Community: Abed's Master Key (TV Filmi – Seslendirme)
2011 American Dad! (Seslendirme)
2011 Love Bites
2010 Players
2010 M.Y.R.K.L. (Mini Dizi)
2010 Community: The Spanish Video (Mini Dizi)
2009 Men of a Certain Age
2009 Party Down
2009 Off Duty (TV Filmi)
2008 Worst Week
2008 Til Death
2008 Held Up (TV Filmi)
2007 Boston Legal
2007 Curb Your Enthusiasm
2007 The Shield
2007 UCB Comedy Originals (Mini Dizi)
2007 Conrad Besselheimer: The Internet Life Coach (Mini Dizi)
2006 Entourage
2006 Three Strikes (TV Filmi)
2005 The Office
2005 Jimmy Kimmel Live!
2005 Mind of Mencia
2005 Two and a Half Men
2005 MADtv
2004 Significant Others
2004 Grounded for Life
2004 Crossing Jordan
2002 Girls Behaving Badly
2002 Cedric the Entertainer Presents
2001 The Downer Channel
1998 Black Jaq (TV Filmi)
1997 The Big Easy

Yönetmen

2015 30 for 30 Shorts

Yapımcı

2015 Ktown Cowboys
2015 Seoul Searching
2015 Advantageous

Televizyon

2019 Ken Jeong: First Date
2017 Dr. Ken
2015 Ken Jeong Made Me Do It (TV Filmi)
2005 Kims of Comedy

Senaryo

2019 Ken Jeong: First Date
2017 Dr. Ken
2005 1st Amendment Stand Up (Belgesel Dizi)
2005 Kims of Comedy

Görev Aldığı Yapımlar

Ken Jeong Fotoğrafları

Ken Jeong Haberleri