Kenan Çoban

Kenan Çoban

Kenan Çoban
Oyuncu

Doğum Tarihi: 22.1.1975

Doğum Yeri: Elazığ, Türkiye

Türk oyuncu.

Kurtlar Vadisi ve Kurtlar Vadisi Pusu dizilerindeki Abdülhey Çoban karakteriyle tanınır. Çoban, ilk diziye 2004 yılında dahil olmuş ve 10 yıl boyunca devam etmiştir. 2014-2015 sezonunda Beyaz Karanfil adlı dizide başrol oynamıştır. Dizi 27 Kasım 2014 tarihinde 6. bölümü ile final yapmıştır. 2015 yılında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine dahil olmuştur.

Filmografi

2018 Bal Kaymak
2011 Kurtlar Vadisi Filistin
2007 Kurtlar Vadisi Terör
2006 Kurtlar Vadisi Irak

Televizyon

2015 Nizama Adanmış Ruhlar
2015 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
2014 Beyaz Karanfil
2007 Halil İbrahim Sofrası
2007 Ayrılık
2007 Kurtlar Vadisi Pusu
2003 Kurtlar Vadisi

Görev Aldığı Yapımlar

Kenan Çoban Fotoğrafları

Kenan Çoban Haberleri

Portreler