Kenan Öztürk

Kenan Öztürk

Kenan Öztürk
Yönetmen

Doğum Yeri: Türkiye

Türk yönetmen.

Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. Birçok filmin kamera arkasında yönetmen ekibinde yer almıştır. 2012 yılı yapımı Sessiz Sarsıntı isimli kısa filmle ilk kez yönetmen koltuğuna oturmuştur. 2016 yılında işe ilk uzun metraj çalışması Oldu mu Şimdi? filmini çekmiştir.

Filmografi

2016 Hapşuu
2017 Aç Kapıyı Çok Fenayım
2016 Oldu mu Şimdi?
2012 Sessiz Sarsıntı (Kısa Film)

Televizyon

2013 Yol Geçen Kasabası

Görev Aldığı Yapımlar

Kenan Öztürk Fotoğrafları

Kenan Öztürk Haberleri

Portreler