Kendra Carelli

Kendra Carelli

Kendra Carelli
Oyuncu

Doğum Tarihi: 7.2.1992

Doğum Yeri: Kuzey Karolina, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Kendra Elisabeth Staub'dur. Babası ABD, annesi ise Avusturya asıllıdır. A Bride's Revenge (2019), Fantasma (2019) ve Galaksinin Koruyucuları (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Army of One
2021 Princess Cut 3
2021 Princess Cut 2
2020 A Deadly Bridenapping
2019 The Dark Within
2019 Killer Reputation
2018 Fantasma
2017 Life Changes Everything: Discover Zac Ryan
2017 Galaksinin Koruyucuları 2
2016 Hunger (Kısa Film)
2015 What Lies in the Night (Kısa Film)
2015 Trespassers (Kısa Film)
2014 Shadows of Man (Kısa Film)
2013 My Name Is Paul
2013 Inside the Sound (Kısa Film)
2013 GoForth (Kısa Film)
2012 The Fishing Lesson (Kısa Film)

Televizyon

2020 Date of Honor
2019 A Bride's Revenge (TV Filmi)
2018 Killer Single Dad (TV Filmi)
2017 Maid to Order

Görev Aldığı Yapımlar

Kendra Carelli Fotoğrafları

Kendra Carelli Haberleri

Portreler