Kerem Bürsin

Kerem Bürsin

Kerem Bürsin
Oyuncu

Doğum Tarihi: 4.6.1987

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu ve yapımcı.

Hollywood-Türk yapımlarında İngilizce, Türkçe çift dille oyunculuk yapmaktadır.

Bürsin Kanal D 'de yayınlanan 'Güneşi Beklerken' adlı dizide aynı ismi paylaştığı 'Kerem Sayer' ve yüzü deforme ikizi 'Güneş Sayer' rolleriyle tanınmıştır. Çağan Irmak filmi Unutursam Fısılda'da müzisyen Erhan'ı canlandırdı. Şeref Meselesi dizisinde 'Yiğit Kılıç' karakterini canlandırmış ve aynı karakterle 'Ulan İstanbul' dizisinde konuk oyuncu olmuştur. Yapımcı Roger Corman'ın Sharktopus ve Palace of the Damned adlı televizyon filmlerinde, bazı bağımsız filmlerde ve kısa filmlerde rol aldı.

Bürsin, İskoçya (Edinburg), Endonezya (Medan, Cakarta), Birleşik Arap Emirlikleri (Abu Dabi, Dubai), Türkiye (Ankara, İstanbul), Malezya (Kuala Lumpur), ABD (Teksas, Boston, Los Angeles) gibi ülkelerde yaşadı. 1999'da on iki yaşındayken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşti.

Üniversite eğitimini oyunculuk üzerine alarak Emerson College'nin pazarlama iletişimi bölümünden mezun oldu. ABD genelindeki liseler arası tiyatro yarışmasında en iyi erkek oyuncu seçildi.

Filmografi

2018 İyi Oyun
2018 Can Feda
2014 Unutursam Fısılda
2006 Thursday -1

Televizyon

2018 Yaşamayanlar
2018 Muhteşem İkili
2016 Bu Şehir Arkandan Gelecek
2014 Şeref Meselesi
2014 Ulan İstanbul
2013 Güneşi Beklerken
2010 Sharktopus (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Kerem Bürsin Fotoğrafları

Kerem Bürsin Haberleri