Kerem Fırtına

Kerem Fırtına

Kerem Fırtına
Oyuncu, Oyuncu Seçimi

Doğum Tarihi: 23.9.1981

Doğum Yeri: İstanbul

Türk dizi ve sinema oyuncusu.

İlk ve orta eğitimini İstanbul'da tamamladı. Lise yıllarında tiyatroya merak saran oyuncu okulunda çeşitli oyunlarda rol aldı. 1999 yılında Kenan Evren Anadolu Lisesi'ni bitirdi, aynı yıl İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü kazandı. Üniversiteden mezun olduktan sonra Şahika Tekand Studio Oyuncuları'nda 2 yıl oyunculuk eğitimi aldı. Bir süre radyo tiyatrosu yaptı. Bir arkadaşının yaptığı oyunculuk başvurusuna tesadüfen eşlik etmesiyle Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz ve dizinin o zamanki yönetmeni Osman Sınav ile tanıştı ve dizide oynamaya başladı.

Emekli Hava Kuvvetleri Komutanı Org. İbrahim Fırtına'nın yeğeni olan Kerem Fırtına, halen Pana Film'de oyuncu ve cast direktor asistanı olarak çalışıyor.

Filmografi

2018 Son Çıkış
2018 Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?
2013 Aşk Ağlatır
2008 Konak
2008 Esrarlı Gözler
2006 Oda (Kısa Film)

Televizyon

2016 Kiralık Aşk
2014 Filinta 'Bir Osmanlı Polisiyesi'
2014 Karadayı
2011 Fatmagül'ün Suçu Ne?
2009 Bu Kalp Seni Unutur mu?
2008 Kurtlar Vadisi Pusu
2005 Kurtlar Vadisi
2000 Üvey Baba
2000 Martılar ve İstanbul (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Kerem Fırtına Fotoğrafları

Kerem Fırtına Haberleri

Portreler