Kerry Butler

Kerry Butler

Kerry Butler
Oyuncu

Doğum Tarihi: 18.6.1971

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li aktris.

Tam adı Kerry Marie Butler'dır. 1992 yılında Ithaca Koleji müzikal tiyatro bölümünden mezun oldu. İlk kez 1995 yılında yayınlanan Princess Gwenevere and the Jewel Riders dizisinde rol alarak ekranlarda göründü. İlk sinema filmi ise 2000 yılı yapımı Brooklyn Sonnet filmidir.

Filmografi

2018 Mapplethorpe
2018 The Miseducation of Cameron Post
2001 Campfire Stories
2000 Brooklyn Sonnet

Televizyon

2016 Gilmore Girls: A Year in the Life (Mini Dizi)
2015 The Mindy Project
2015 Wallykazam!
2014 Elementary
2014 The Mysteries of Laura
2013 Law & Order: Special Victims Unit
2013 White Collar
2012 Submissions Only
2011 Rescue Me
2010 Blue Bloods
2009 Cupid
2009 30 Rock
2008 Lipstick Jungle
2006 One Life to Live
2003 Twins (TV Filmi)
2002 Sesame Street
2001 Second Honeymoon (TV Filmi)
1995 Princess Gwenevere and the Jewel Riders

Video Oyunu

2006 Rockstar Games Presents Table Tennis (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Kerry Butler Fotoğrafları

Portreler