Kerry Condon

Kerry Condon

Kerry Condon
Oyuncu

Doğum Tarihi: 4.1.1983

Doğum Yeri: Tipperary, İrlanda

İrlandalı televizyon ve film oyuncusu.

AMC'nin Better Call Saul dizisinde Stacey Ehrmantraut ve HBO / BBC'nin Roma dizisindeki Julii Octavia rolüyle ünlenmiştir. Ayrıca, Royal Shakespeare Company'nin Hamlet oyununda Ophelia rolünü oynayan en genç oyuncu olmuştur.

Fantastik Marvel filmleri Spider-Man: Homecoming, Captain America: Civil War ve Avengers: Age of Ultron'da F.R.I.D.A.Y.'i seslendirmiştir.

Filmografi

2018 Bad Samaritan
2017 Spider-Man: Homecoming (Seslendirme)
2017 Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri
2016 Captain America: Civil War (Seslendirme)
2015 Avengers: Age of Ultron (Seslendirme)
2014 Gold
2013 Dom Hemingway
2011 This Must Be the Place
2011 The Shore (Kısa Film)
2010 The Runway
2009 The Last Station
2005 Unleashed
2004 The Halo Effect
2003 Ned Kelly
2003 Intermission
2001 How Harry Became a Tree
2000 Rat
1999 Angela's Ashes

Televizyon

2016 Final Destiny (TV Filmi)
2015 Better Call Saul
2014 Believe
2013 The Walking Dead
2011 Luck
2010 Five Days
2008 Anatomy of Hope
2005 Rome
2004 Born and Bred
1999 Ballykissangel

Görev Aldığı Yapımlar

Kerry Condon Fotoğrafları

Kerry Condon Haberleri

Portreler