Kevin Macdonald

Kevin Macdonald

Kevin Macdonald
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 28.10.1967

Doğum Yeri: Glasgow, İskoçya

İskoç senarist, yapımcı ve yönetmen.

İskoçya'nın Son Kralı (2006), Seninle Yaşıyorum (2013), Devlet Oyunları (2009) ve Whitney (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Return to Podor (Belgesel)
2018 Whitney (Belgesel)
2016 Sky Ladder: The Art of Cai Guo-Qiang (Belgesel)
2014 Kara Deniz
2013 Christmas in a Day (Belgesel)
2013 Seninle Yaşıyorum
2012 Marley (Belgesel)
2011 Kartal
2011 Life in a Day (Belgesel)
2009 Shallow Grave: Digging Your Own Grave (Kısa Belgesel Video)
2009 Devlet Oyunları
2007 My Enemy's Enemy (Belgesel)
2006 İskoçya'nin Son Kralı
2004 Touching the Void: Return to Siula Grande (Kısa Belgesel Video)
2003 Touching the Void (Belgesel)
2000 A Brief History of Errol Morris (Belgesel)
1999 Eylül'de Bir Gün (Belgesel)
1998 Kindertransport (Kısa Belgesel)
1998 Donald Cammell: The Ultimate Performance (Belgesel)
1997 The Moving World of George Rickey (Belgesel)
1996 Chaplin's Goliath (Belgesel)

Televizyon

2017 Oasis (TV Filmi)
2016 11.22.63 (Mini Dizi)
2001 Being Mick (Belgesel TV Filmi)
2000 Humphrey Jennings: The Man Who Listened to Britain (Belgesel TV Filmi)
1997 Howard Hawks: American Artist (Belgesel TV Filmi)
1995 The Making of an Englishman (Belgesel TV Filmi)

Yapımcı

2016 Okhwan's Mission Impossible (Belgesel)
2014 Kara Deniz
2014 Captain Blast (Kısa Video)
2013 Autism: Challenging Behaviour (Belgesel)
2012 OnePeople: The Celebration (Belgesel)
2010 Senna (Belgesel)
2007 My Enemy's Enemy (Belgesel)
1998 Kindertransport (Kısa Belgesel)
1998 Donald Cammell: The Ultimate Performance (Belgesel)

Televizyon

2017 Oasis (TV Filmi)
2016 11.22.63 (Mini Dizi)
1997 Shoot Out in Swansea: The Making of 'Twin Town' (Belgesel TV Filmi)

Senaryo

2018 Whitney (Belgesel)
2007 My Enemy's Enemy (Belgesel)
1996 Chaplin's Goliath (Belgesel)

Televizyon

1995 The Making of an Englishman (Belgesel TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Kevin Macdonald Fotoğrafları

Kevin Macdonald Haberleri