Kevin Zegers

Kevin Zegers

Kevin Zegers
Oyuncu

Doğum Tarihi: 19.09.1984

Doğum Yeri: Woodstock, Ontario, Kanada

Kanadalı aktör ve manken. 


Harika Köpek serisiyle ve Transamerica 'daki rolüyle ünlü olmuştu

Zegers, Kanada'nın Ontario eyaletinde St. Marys adlı küçük bir yerde Jim ve Mary Ellen Zegers 'ın oğlu olarak dünyaya gelmiş ve Woodstock, Ontario'da büyümüştür. Kendisi gibi oyuncu olan Katie Zegers ve Krista olmak üzere kendinden küçük iki kızkardeşi var. Oyunculuğun yanında zaman zaman da mankenlik yapmaktadır. Şu sıralar aktris Marisa Coughlan ile birlikte.

Çeşitli reklam filmlerinden sonra Zegers, 1993'te Life with Mikey 'de Michael Chapman'ın (Michael J. Fox) gençliğini oynadı. Daha sonra kariyerine küçük rollerle devam etti ve Air Bud serisiyle şöhrete kavuştu. Başka aile filmlerinde de oynadı. 1999'da Robert Louis Stevensons'ın Treasure Island adlı romanının film uyarlamasında Jim Hawkin karakterini oynadı ve 2000 yılında Time Share adlı komedi dizisinde Nastassja Kinski'nin oğlunu oynadı.

Çeşitli çocuk rollerinden sonra Zegers, vasat olarak değerlendirilen birkaç korku filminde rol aldı. 1998'de Bram Stoker'ın romanından uyarlanan Shadowbuilder adlı filmde stigmatik bir genci oynadı. 2002'de Fear of the Dark 'ta, 2003'te Wrong Turn 'de, 2004'te Hayalet Süvari'nin devam filmi olan The Hollow 'da ve Washington Irving'in bir kısa hikâyesinde rol aldı. Bunun dışında Zombilerin Şafağı adlı filmde bir yan rolde oynadı.

Sinema ve televizyon filmlerinin yanı sıra, Zegers şu sıralar oniki farklı televizyon dizisinde rol aldı. (Smallville, House, Gossip Girl vb..)

Nisan 2007'den beri Kevin Zegers, Calvin Klein'ın bir parfümünün tanıtımcısı.

Filmografi
1993: Life with Mikey
1995: In the Mouth of Madness
1996: Specimen – Der Proband
1996: Wettlauf durch die weiße Hölle
1997: Rose Hill – Der Traum vom wilden Westen
1997: Sayı Kralı Buddy
1997: A Call to Remember
1998: Nico, das Einhorn
1998: Shadow Builder
1998: Harika Köpek 2
1999: Treasure Island
1999: Four Days
1999: Komodo
2000: Harika Köpek 3
2000: Time Share
2000: Jack: Der beste Affe auf dem Eis
2002: Fear of the Dark
2002: Air Bud: Seventh Inning Fetch
2002: Virginias großes Rennen
2003: Wrong Turn
2003: The Incredible Mrs. Ritchie
2004: Dawn of the Dead
2004: The Hollow
2004: Some Things that stay
2005: Transamerica
2006: Zoom
2006: It's a Boy Girl Thing
2007: The Jane Austen Book Club
2007: The Stone Angel
2008: Gardens of the Night
2008: The Narrows
2010: Frozen (Donmak)

Görev Aldığı Yapımlar

Kevin Zegers Fotoğrafları