Kevork Malikyan

Kevork Malikyan

Kevork Malikyan
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 2.6.1943

Doğum Yeri: Diyarbakır, Türkiye

Ermeni asıllı İngiliz oyuncu.

Diyarbakır'da dünyaya geldi, 10 yaşında dinî eğitim için geldiği İstanbul'da Karagözyan Yetimhanesi'nde 7 yıl eğitim gördü. 20 yaşında Londra'ya giderek tiyatro eğitimine başladı.

Filmografi

2017 Ay Lav Yu Tuu
2016 The Promise: Die Erinnerung bleibt
2015 Niyazi Gül Dörtnala
2014 Exodus: Tanrılar ve Krallar
2014 Kesik
2013 Şarkı Söyleyen Kadınlar
2013 Yozgat Blues
2012 Takip: İstanbul
2011 Open Mike (Kısa Film)
2011 The Palace (Kısa Film)
2006 Rönesans (Seslendirme)
2004 The Predator (Kısa Film)
2004 Anka'nın Uyanışı
2002 Bella Bettien
1998 Der Commissioner - Im Zentrum der Macht
1995 Paparazzo
1989 Indiana Jones Son Macera
1988 Die vergessene Insel
1986 Yarımay Sokağı
1983 Trenchcoat
1981 Ölüm Piramidi
1978 Geceyarısı Ekspresi
1970 Ein Mann jagt sich selbst

Televizyon

2014 Reaksiyon
2013 Strike Back
2012 Babalar ve Evlatlar
2008 Silent Witness
2008 10 Days to War
2007 Saddam's Tribe (TV Filmi)
2005 Mythos Ägypten (Mini Dizi)
2003 Casualty
2002 Judge John Deed
2002 Spooks - Im Visier des MI5
2002 The American Embassy
2000 Am Anfang (Mini Dizi)
1997 Into the Blue (TV Filmi)
1995 House of Cards - Das letzte Kapitel (Mini Dizi)
1995 Slave of Dreams (TV Filmi)
1995 The Detectives
1994 Deckname Caliph (TV Filmi)
1994 MacGyver - Jagd nach dem Schatz von Atlantis (TV Filmi)
1994 Hallo Mädels!
1993 Die Abenteuer des jungen Indiana Jones
1993 The Good Guys
1992 Das zweite Gesicht (TV Filmi)
1992 Agatha Christie's Poirot
1992 Press Gang
1992 Van der Valk
1991 Zorro - Der schwarze Rächer
1991 The Bill
1987 Boon
1985 The Corsican Brothers (TV Filmi)
1984 Als Amerika nach Olympia kam (Mini Dizi)
1984 Die Windsor-Papiere - Königsjagd (TV Filmi)
1984 Agentin mit Herz
1984 Auf Wiedersehen, Pet
1984 Cold Warrior
1984 Duty Free
1981 Peter and Paul (TV Filmi)
1979 Screenplay
1979 Minder
1978 Bağdat Hırsızının Son Maceraları (TV Filmi)
1978 Die Profis
1978 Crown Court
1977 Who Pays the Ferryman? (Mini Dizi)
1977 The Sunday Drama
1977 Mind Your Language
1977 BBC 2 Play of the Week
1974 Freie Hand für Barlow
1973 Bowler
1973 Little Big Time
1973 The Upper Crusts
1972 Adam Smith
1972 Ein Fall für Scotland Yard
1972 In for a Penny
1972 Jason King
1972 Die Onedin Linie
1969 Tatli Sert
1968 Detektive
1968 Doctor Who
1968 Simon Templar
1968 The Portrait of a Lady
1968 Virgin of the Secret Service

Video Oyunları (Seslendirme)

2010 James Bond 007: Blood Stone
2003 Belly of the Beast
1996 Privateer2: The Darkening

Görev Aldığı Yapımlar

Kevork Malikyan Fotoğrafları

Kevork Malikyan Haberleri

Portreler


Vizyondakiler