Khaled El Sawy

Khaled El Sawy

Khaled El Sawy
Oyuncu

Doğum Tarihi: 25.11.1963

Doğum Yeri: İskenderiye, Mısır

Mısırlı oyuncu ve yönetmen.

The Blue Elephant (2014), Omaret Yakobean (2006) ve Keda Reda (2007) filmlerindeki rolleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 Diamond Dust
2017 The Treasure
2017 Al Asleyeen
2014 El Gezira 2
2014 The Blue Elephant
2013 El-Harami wa el-Abit
2009 Al saffah
2009 El Farah
2009 Mekano
2009 Adrenaline
2008 Cabaret
2007 El gezira
2007 Keda Reda
2006 Mohimma Saaba
2006 Ghawy Hob
2006 Omaret yakobean
2006 Zarf Tarek
2006 El eial herbet
2005 Dunia
2005 Abo Ali
2004 El basha telmiz
1998 Gamal Abd El Naser

Televizyon

2016 Heya Wa Da Vinci
2015 El Salook
2014 Tofahet Adam
2009 Qanoun El Maraghi
2006 Suez: A Very British Crisis (Belgesel Film)
2003 A Storm from the Past (TV Filmi)
1999 Om Kulthum (Mini Dizi)
1997 Jäger der verborgenen Schatzkammer (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Mavi Fil, The Blue Elephant, 2014, Oyuncu

Khaled El Sawy Fotoğrafları

Portreler