Khu

Khu

Khu
Görüntü Yönetmeni, Oyuncu, Yapımcı

Doğum Yeri: ABD

ABD'li aktris, yapımcı ve yönetmen.

The Dawnseeker (2018), Snare (2016) ve The Cloth (2013) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2016 Snare

Yapımcı

2019 Pharoahs
2018 Elves
2018 The Dawnseeker
2017 The Elf
2017 Alien Reign of Man
2017 Almost Amazing
2017 13. Cuma
2016 Snare
2016 Just Our Luck
2016 Den of Darkness
2016 Forsaken
2015 Dark Moon Rising
2013 The Cloth
2012 Plastic Films

Oyuncu

2018 The Dawnseeker
2017 Alien Reign of Man
2017 Almost Amazing
2017 13. Cuma
2016 Snare
2015 Dark Moon Rising
2013 The Cloth
2012 Plastic Films

Görev Aldığı Yapımlar

  • 13. Cuma, The 13th Friday, 2017, Yapımcı, Görüntü Yönetmeni, Oyuncu

Khu Fotoğrafları

Khu Haberleri

Portreler