Kida Ramadan

Kida Ramadan

Kida Ramadan
Oyuncu

Doğum Tarihi: 8.10.1976

Doğum Yeri: Beyrut, Lübnan

Lübnanlı oyuncu.

Tam adı Kida Khodr Ramadan'dır. Babası Lübnanlı annesi ise Türktür. 4 Blocks (2017), Kimliksiz (2011) ve Kebab Connection (2004) filmleriyle tanınmıştır. Meryem Ramadan ile evlidir ve bir çocuk babasıdır.

Filmografi

2020 Dünnes Blut
2020 Narziss und Goldmund
2019 Sweethearts
2019 Die Goldfische
2018 Blind
2018 Kanun
2018 WUFF
2018 Womit haben wir das verdient?
2018 Saf
2018 Asphaltgorillas
2018 Verpiss Dich, Schneewittchen
2017 Nur Gott kann mich richten
2017 Berlin Falling
2017 Mein Blind Date mit dem Leben
2016 Hey Bunny
2016 Männertag
2016 Volt
2016 Wie Männer über Frauen reden
2016 Tschiller: Off Duty
2016 The Huntingtans: Chewing Gum and Love Affairs (Short)
2016 Offline - Das Leben ist kein Bonuslevel
2015 Herbert
2015 Outside the Box
2015 3 Türken & ein Baby
2014 Poka heißt Tschüss auf Russisch
2014 Vaterfreuden
2014 Vergrabene Stimmen
2013 Funfactory (Short)
2013 God Is the Greatest (Short)
2013 Willkommen bei Habib
2013 300 Worte Deutsch
2013 Kurnaz - Fünf Jahre Leben
2013 Ummah - Unter Freunden
2012 Zwei Männer und ein Tisch (Short)
2012 Kaddisch für einen Freund
2011 Kimliksiz
2010 Luks Glück
2010 Der Mann, der über Autos sprang
2010 Dreimaldraussen
2010 Hitler's Grave
2009 The Basement
2009 Phantomschmerz
2008 Berlin am Meer
2007 Underdogs
2007 GG 19 - Eine Reise durch Deutschland in 19 Artikeln
2006 Acımasız
2004 Urban Guerillas
2004 Kebab Connection
2004 Yugotrip

Televizyon

2019 Klassentreffen (TV Filmi)
2018 4 Blocks
2018 Nachtschicht
2018 Late Night Berlin: Mit Klaas Heufer-Umlauf
2018 Neo Magazin
2018 Greyzone
2018 Blockbustaz
2018 Arthurs Gesetz (Mini Dizi)
2017 Letzte Spur Berlin
2016 Berlin Station
2016 Dimitrios Schulze (TV Filmi)
2016 Wir sind die Rosinskis (TV Filmi)
2016 Die Informantin (TV Filmi)
2015 Die Pfefferkörner
2015 Tatort
2015 Vier Frauen und ein Todesfall
2015 Der Bozen Krimi
2015 Platonow (TV Filmi)
2015 Anderst schön (TV Filmi)
2014 Ein Fall für zwei
2014 Koslowski & Haferkamp
2013 Die Chefin
2013 Verbrechen
2013 Unter Feinden (TV Filmi)
2013 Die Kinder meiner Tochter (TV Filmi)
2012 Die ProSieben Märchenstunde
2012 Überleben an der Wickelfront (TV Filmi)
2011 Tiere bis unters Dach
2011 Doctor's Diary - Männer sind die beste Medizin
2011 Das Ende einer Maus ist der Anfang einer Katze (TV Filmi)
2010 Carlos (Mini Dizi)
2009 Lasko - Die Faust Gottes
2007 GSG 9 - Die Elite Einheit (TV Filmi)
2007 Der Kriminalist (TV Filmi)
2006 Brennendes Herz (TV Filmi)
2006 Meine verrückte türkische Hochzeit (TV Filmi)
2005 Jack und Bob (Kısa Film)
2003 Alltag (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Kida Ramadan Fotoğrafları

Kida Ramadan Haberleri

Portreler


Vizyondakiler