Kiersey Clemons

Kiersey Clemons

Kiersey Clemons
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 17.12.1993

Doğum Yeri: Kalifornia, ABD

Amerikalı oyuncu ve şarkıcı.

Tam adı Kiersey Nicole Clemons'tır. Clemons'un babası Afro-Amerikan ve annesi Avrupalı ​​Amerikalı'dır. Kariyerinin başlarında, Disney Channel dizisi Austin & Ally'de, Kira Starr olarak rol aldı. 2015 komedi-drama filmi Dope'da canlandırdığı Cassandra 'Diggy' Andrews rolüyle ve Transparent, Extant and Neighbors 2: Sorority Rising filmleriyle ün kazanmıştır.

Filmografi

2020 Antebellum
2020 Scoob! (Seslendirme)
2020 The Ball Method (Kısa Film)
2019 Lady and the Tramp
2019 Sweetheart
2018 An L.A. Minute
2018 Hearts Beat Loud
2018 Küçük Tilkiler
2017 Çizgi Ötesi
2017 The Only Living Boy in New York
2017 Jellywolf (Kısa Film)
2017 Justice League
2016 Kötü Komşular 2
2016 DJ Snake and Bipolar Sunshine: Middle (Kısa Video)
2015 Dope
2015 Til It Happens to You (Kısa Video)
2013 Prom?! (Kısa Film)

Televizyon

2019 BoJack Horseman
2019 Easy
2019 Rent: Live (TV Filmi)
2018 Angie Tribeca
2017 Michael Jackson's Halloween (Kısa Film - Seslendirme)
2016 New Girl
2015 Eye Candy
2015 Extant
2015 Comedy Bang! Bang!
2015 Transparent (Mini Dizi)
2014 What's Next for Sarah?
2014 Cloud 9 (TV Filmi)
2013 CSI: Crime Scene Investigation
2013 Austin & Ally
2011 Bucket & Skinner's Epic Adventures
2011 Good Luck Charlie
2010 Shake It Up

Müzik Videoları

2016 Middle
2015 Til It Happens to You
2014 SmartPhones

Görev Aldığı Yapımlar

Kiersey Clemons Fotoğrafları

Kiersey Clemons Haberleri