Kim Farrant

Kim Farrant

Kim Farrant
Yönetmen

Doğum Yeri: Avustralya

Avustralyalı senarist, yapımcı ve yönetmen.

Fırtınanın Ortasında (2015), Angel of Mine (2019) ve Rush (2009) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Angel of Mine
2015 Fırtınanın Ortasında
2014 Between Me (Kısa Film)
2008 Bombshell (Kısa Film)
2007 Naked on the Inside (Belgesel)
2000 Sammy Blue (Kısa Film)
1998 Behind the Mask (Kısa Belgesel)
1997 Alias (Kısa Belgesel)

Televizyon

2009 Rush
2002 Insight: Out of the Saddle (Belgesel)
2001 The Secret Side of Me (Belgesel)

Yapımcı

2015 Fırtınanın Ortasında
2014 Between Me (Kısa Film)
2008 Bombshell (Kısa Film)

Televizyon

2001 The Secret Side of Me (Belgesel)

Senaryo

2014 Between Me (Kısa Film)
2008 Bombshell (Kısa Film)
2007 Naked on the Inside (Belgesel)
2000 Sammy Blue (Kısa Film)
1998 Behind the Mask (Kısa Belgesel)

Televizyon

2002 Insight: Out of the Saddle (Belgesel)

Görev Aldığı Yapımlar

Kim Farrant Fotoğrafları

Kim Farrant Haberleri

Portreler