Kimberly Quinn

Kimberly Quinn

Kimberly Quinn
Oyuncu, Yapımcı

Doğum Tarihi: 15.02.1970

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li oyuncu ve yapımcı.

Tam adı Kimberly A. Quinn'dir ancak Kim Pita Quinn, Kim Quinn ve Kimberly Quinn-Melfi gibi isimlerle de anılmaktadır. St. Vincent (2014), Hidden Figures (2016) ve The Starling (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 The Starling
2020 Follow Me
2018 The Take Off (Kısa Film)
2017 El Camino Christmas
2016 Gizli Sayılar
2015 Frayed (Kısa Film)
2014 Benim Komşum Bir Melek
2014 A Little Game
2010 Roshambo (Kısa Film)
2010 I Want Candy (Kısa Film)
2010 Bed & Breakfast: Love is a Happy Accident
2008 The Beneficiary (Kısa Film)
2008 Blind (Kısa Film)
2007 Look
2006 End Game
2005 Pulled Over (Kısa Film)
1999 Winding Roads

Televizyon

2019 Nana (TV Filmi)
2017 Gypsy
2016 Grey's Anatomy
2014 Twisted
2012 Up All Night
2010 Terriers
2009 The Secret Life of the American Teenager
2009 Possible Side Effects (TV Filmi)
2008 CSI: NY
2008 Two and a Half Men
2007 Doktor House
2007 Murder 101: College Can Be Murder (TV Filmi)
2006 Without a Trace
2006 Courting Alex
2004 Strong Medicine
2004 NYPD Blue
2004 I'm with Her
2004 Cold Case
2002 Diagnosis Murder: Without Warning (TV Filmi)
2001 Diagnosis Murder
1998 Suddenly Susan
1998 Nash Bridges
1995 Partners
1995 Ned and Stacey

Yönetmen

2015 Frayed (Kısa Film)

Yapımcı

2021 The Fourteenth Goldfish
2020 The Starling
2017 El Camino Christmas
2016 Gizli Sayılar
2015 Frayed (Kısa Film)
2015 Silent War (Kısa Film)
2014 Benim Komşum Bir Melek
2010 I Want Candy (Kısa Film)
2010 Roshambo (Kısa Film)
1999 Winding Roads

Televizyon

2019 Nana (TV Filmi)

Senaryo

2021 The Fourteenth Goldfish
2015 Frayed (Kısa Film)
1999 Winding Roads

Görev Aldığı Yapımlar

Kimberly Quinn Fotoğrafları

Kimberly Quinn Haberleri