Kirby Bliss Blanton

Kirby Bliss Blanton

Kirby Bliss Blanton
Oyuncu

Doğum Tarihi: 24.10.1990

Doğum Yeri: Teksas, ABD

ABD'li oyuncu.

Dört çocuklu ailenin en küçüğü olarak Woodlands, Teksas'ta büyüdü. Yakındaki Houston'da modellik ve reklam oyunculuğu yaparak kariyerine başladı. Los Angeles'ta birkaç ay süren dublörlük deneyimi ardından annesinin yanına taşındı. Oyunculuk kariyerine 2004 yılında, Unfabulous adlı dizinin bir bölümünde oynayarak başladı. 2010'da yer aldığı İz 3D (Scar) adlı film, oynadığı ilk sinema filmi oldu.

Filmografi

2018 Öldürme Arzusu
2018 Paint It Red
2017 Ring Ring
2016 Tell Me How I Die
2015 Hot Bot
2015 Recovery
2015 Chainsaw (Kısa Film)
2013 Keana: Candy from Strangers (Kısa Video Film)
2013 The Green Inferno
2013 Pacific Coast Haze
2012 Project X
2008 Ball Don't Lie
2007 İz 3D (Scar)

Televizyon

2018 Alive in Denver
2017 Killer Mom
2016 Suicide Note
2015 Hawaii 5.0
2013 TMI Hollywood
2012 The Inbetweeners
2006 Zoey 101
2006 Entourage
2006 Hannah Montana
2004 Unfabulous

Görev Aldığı Yapımlar

Kirby Bliss Blanton Fotoğrafları

Kirby Bliss Blanton Haberleri

Portreler