Kirby Johnson

Kirby Johnson

Kirby Johnson
Oyuncu

Doğum Tarihi: 12.2.1996

Doğum Yeri: Florida, ABD

ABD'li dansçı, model ve aktris.

11 yaşında dans etmeye, 14 yaşında ise modellik yapmaya başlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini ise 2012 yılında yayınlanan Dans anneleri dizisinde yaşamıştır. 2016 yapımı 5150 ve 2018 yapımı Kadavra filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Kadavra
2017 Farmhouse (Kısa Film)
2018 GAIA (Kısa Film)
2016 5150

Televizyon

2013 The Drama Queen
2012 Dance Moms

Görev Aldığı Yapımlar

  • Kadavra, The Possession of Hannah Grace, 2018, Oyuncu

Kirby Johnson Fotoğrafları