Kirill Serebrennikov

Kirill Serebrennikov

Kirill Serebrennikov
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 7.9.1969

Doğum Yeri: Rostov-na-Donu, Rusya

Rus aktör, senarist ve yönetmen.

Tam adı Kirill Semenovich Serebrennikov'dur. (M)uchenik (2016), Yurev den (2008) ve Izobrazhaya zhertvu (2006) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2018 Leto
2016 (M)uchenik
2012 Izmena
2009 Korotkoe zamykanie
2008 Yurev den
2006 Izobrazhaya zhertvu
2005 Postelnye stseny
2004 Ragin
1998 Razdetyye

Televizyon

2003 Spisok vlyublennykh RF (TV Filmi)
2003 Dnevnik ubiytsy
2001 Rostov-papa

Senaryo

2018 Leto
2016 (M)uchenik
2012 Izmena
1998 Razdetyye

Televizyon

2003 Dnevnik ubiytsy
2001 Rostov-papa

Oyuncu

2015 Hardcore Henry

Televizyon

2001 Rostov-papa

Görev Aldığı Yapımlar

  • Yaz, Leto, 2018, Yönetmen, Senarist
  • Öğrenci, (M)uchenik / The Student, 2016, Yönetmen, Senarist

Kirill Serebrennikov Fotoğrafları

Kirill Serebrennikov Haberleri

Portreler