Kirk Acevedo

Kirk Acevedo

Kirk Acevedo
Oyuncu

Doğum Tarihi: 27.11.1971

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li aktör. 

Oz dizisindeki Miguel Alvarez ile Fringe dizisindeki Charlie Francis karakterleri ile tanınır. İki ALMA Ödülü kazanan aktör, farklı dallarda bu ödüle beş kere aday oldu. 2005 yılından beri Kiersten Warren ile evli olup bir kız çocuk babasıdır. The Walking Dead'de konuk oyuncu olarak rol almıştır.

Filmografi

2018 Insidious: The Last Key
2014 Dawn of the Planet of the Apes
2011 Collision Earth
2006 5up 2down
2006 Invincible
2005 The New World
2000 Boiler Room
2000 In the Weeds
2000 The Visit
2000 Bait
2000 Dinner Rush
1998 Arresting Gena
1998 The Thin Red Line
1997 Kirk and Kerry (Kısa Film)

Televizyon

2017 Kingdom
2017 Law & Order: Special Victims Unit
2017 Arrow
2015 Agents of S.H.I.E.L.D.
2015 12 Monkeys
2014 Grimm
2014 Legends
2013 CSI: Crime Scene Investigation
2013 CSI: New York
2013 Law & Order: Special Victims Unit
2013 Person of Interest
2013 The Walking Dead
2013 Blue Bloods
2012 The Mentalist
2011 Prime Suspect
2009 White Collar
2008 Fringe
2007 Cold Case
2007 The Black Donnellys
2006 Numb3rs
2006 24
2005 Law & Order: Special Victims Unit
2005 Law & Order: Trial by Jury
2004 Paradise (TV Filmi)
2004 NYPD Blue
2003 Fastlane
2001 Third Watch
2001 Band of Brothers (Mini Dizi)
1999 The Sentinel
1998 Witness to the Mob (TV Filmi)
1997 New York Undercover
1997 Oz
1996 The Sunshine Boys (TV Filmi)
1996 Swift Justice
1996 Law & Order
1995 New York Undercover

Video Oyunları

2007 The Darkness (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Kirk Acevedo Fotoğrafları