Kirkor Dinçkayıkçı

Kirkor Dinçkayıkçı

Kirkor Dinçkayıkçı
Oyuncu

Doğum Tarihi: 21.9.1964

Doğum Yeri: Türkiye

Ermeni asıllı Türk oyuncu.

Hadi Çaman Yedi Tepe Oyuncular'da oyunculuk eğitimi aldı. İlk kez 1997 yılında Ruhsar dizisiyle oyunculuğa başladı. Karadayı (2014), Poyraz Karayel (2015) ve Damat Koğuşu (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Efsunlu Ayin
2017 Damat Koğuşu
2018 Yitik Kuşlar
2015 Ekşi Elmalar
2015 Cinnia: İfritin Diyeti
2009 Umut
2009 Kanal-İ-zasyon
2002 Hititler

Televizyon

2015 Poyraz Karayel
2014 Not Defteri
2014 Karadayı
1997 Ruhsar

Görev Aldığı Yapımlar

Kirkor Dinçkayıkçı Fotoğrafları

Kirkor Dinçkayıkçı Haberleri

Portreler