Kıvanç Baruönü

Kıvanç Baruönü

Kıvanç Baruönü
Yönetmen

Doğum Tarihi: 11.10.1969

Doğum Yeri: Zonguldak, Türkiye

Türk senarist ve yönetmen.

Filmografi

Yönetmen Olarak

2017 Arif V 216
2016 Görümce
2015 Kocan Kadar Konuş: Diriliş
2015 Kocan Kadar Konuş
2014 Patron Mutlu Son İstiyor
2000 Dansöz (Yönetmen yardımcısı)

Senarist Olarak

2015 Kocan Kadar Konuş: Diriliş

Yapım Ekibi

2013 Kelebeğin Rüyası
2000 Dansöz (Kurgu)

Efektler

2003 G.O.R.A (Görsel Efekt Süpervizörü)

Görev Aldığı Yapımlar

Kıvanç Baruönü Fotoğrafları

Kıvanç Baruönü Haberleri