Kleber Mendonça Filho

Kleber Mendonça Filho

Kleber Mendonça Filho
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 3.11.1968

Doğum Yeri: Recife, Brezilya

Brezilyalı senarist, yapımcı ve yönetmen.

Bacurau (2019), Aquarius (2016) ve O Som ao Redor (2012) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Bacurau
2016 Aquarius
2012 O Som ao Redor
2010 Luz Industrial Mágica (Kısa Belgesel)
2009 Recife Frio (Kısa Film)
2008 Critico (Belgesel)
2007 Jogo Sem Gandula (Kısa Film)
2007 Friday Night Saturday Morning (Kısa Film)
2005 Eletrodoméstica (Kısa Film)
2004 Vinil Verde (Kısa Film)
2002 A Menina do Algodão (Kısa Film)
1997 Enjaulado (Kısa Film)

Televizyon

2019 Os Filmes Já Começam na Calçada (Belgesel Dizi)
2015 A Copa do Mundo no Recife (Mini Belgesel Dizi)

Yapımcı

2011 Mens Sana in Corpore Sano (Kısa Film)
2010 Luz Industrial Mágica (Kısa Belgesel)
2008 Critico (Belgesel)
2007 Friday Night Saturday Morning (Kısa Film)
2004 Vinil Verde (Kısa Film)
2002 A Menina do Algodão (Kısa Film)
1997 Enjaulado (Kısa Film)

Senaryo

2019 Bacurau
2016 Aquarius
2012 O Som ao Redor
2010 Luz Industrial Mágica (Kısa Belgesel)
2008 Critico (Belgesel)
2007 Jogo Sem Gandula (Kısa Film)
2005 Eletrodoméstica (Kısa Film)
2004 Vinil Verde (Kısa Film)
1997 Enjaulado (Kısa Film)

Televizyon

2019 Os Filmes Já Começam na Calçada (Belgesel Dizi)
2015 A Copa do Mundo no Recife (Mini Belgesel Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Kleber Mendonça Filho Fotoğrafları

Kleber Mendonça Filho Haberleri

Portreler